Over ons

Maak kennis met ons team

Altijd leuk om van te voren te weten wie u straks ontmoet!
Wij werken met afspraak, maar komt u zo binnenlopen en wij hebben tijd, dan helpen wij u graag!
Voor het maken van een afspraak in de salon in Vathorst kunt u bellen met
033 – 202 22 19.
Wilt u een afspraak maken in de salon in Nijkerk dan belt u met 033 – 245 86 30.
Het is ook mogelijk via de knop “AFSPRAAK MAKEN” op de website om zelf online een afspraak te plannen.
Wij hebben ook een Facebookpagina waar wij alle laatste nieuwtjes op plaatsen. Like ons en u blijft altijd op de hoogte.

 

MARIËLLE
Kapster

Hallo, mijn naam is Mariëlle en werk sinds 2016 bij Geknipt voor jou!!!
Ik zit al vanaf 1996 in het kappersvak en heb bij 2 verschillende werkgevers gewerkt, daarna ben ik nog 8 jaar als ambulant kapster bezig geweest. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en mijn eigen salon was de volgende stap. Ik ben sociaal, spontaan en altijd in om nieuwe dingen te leren.
Ik zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en vrijdag. Op de donderdag en de zaterdag ben ik in onze tweede salon in Nijkerk aan de slag. Ik hoop jullie te zien bij Geknipt voor jou!!!
JANNEKE
Kapster

Mijn naam is Janneke. Ik ben op mijn 16de begonnen als leerling kapster bij een kapsalon in Hilversum waar ik mijn diploma gehaald heb. Na bijna 10 jaar bij dezelfde werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik blij dat ik vanaf 1 mei 2017 het team ben gaan versterken. Ik ben enthousiast, klantvriendelijk, sociaal en vind het leuk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends.
Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en zaterdag.
Ik hoop u snel als klant te mogen begroeten en zal er alles aan doen om u tevreden de deur weer uit te laten gaan.
 
SASKIA
Kapster

Hallo,
Graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben Saskia en ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend en zoontje in Kattebroek. Ik heb inmiddels al 10 jaar ervaring in het kappersvak en heb in verschillende salons gewerkt. Ik ben gaan solliciteren bij Geknipt voor jou!!! omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en ik graag wat meer verdieping wil in het vak. Dit concept spreekt mij ontzettend aan. Ik ben creatief, kan goed luisteren en ga een uitdaging op het gebied van kleuren en/of knippen niet uit de weg.
Verder ben ik als ik thuis ben creatief bezig en tuinieren vind ik ook erg leuk.
Jullie zullen mij in de salon zien op woensdag, donderdag en zaterdag. Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

 

DENISE
Kapster

Hi!
Ik ben Denise en ben 20 jaar oud.
Vanaf 6 november ga ik hier aan de slag als allround kapster en kom het team versterken. Ik heb een 3 jaar durende kappersopleiding gevolgd op het MBO in Amersfoort en in 2019 afgerond.
Ik ben sociaal, enthousiast en leer graag alles over de nieuwste trends!
Mijn werkdagen zijn de dinsdag en woensdag in Nijkerk en de vrijdag en de zaterdag in Vathorst.
Hopelijk zie ik u dan, zodat ik weer iets moois van uw haar kan maken!

 
DEMI
Stagiaire

Hallo, mijn naam is Demi en ik ben 22 jaar oud. In september 2020 ben ik begonnen met de opleiding haarstyliste niveau 3. Ik doe op dit moment de BOL opleiding, dus dit betekent dat ik 1 keer in de week stage loop en een trainingsavond volg bij Geknipt voor jou!!! Mijn werkervaring in diverse eerdere functies maken dat ik klant- en servicegericht ben. Het lijkt mij leuk om u als klant bij Geknipt voor jou!!! te mogen ontvangen.
YVONNE
Medewerkster

Hallo, ik ben Yvonne en ik ben erg blij dat ik mijn droombaan heb kunnen vinden voor mijn dagbesteding. Ik werk in de kapsalon op vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur. Mijn werkzaamheden zijn; haren vegen, koffie & thee verzorgen, vlechten en helpen bij watergolven en permanenten. Als het goed gaat gaan wij mijn taken verder uitbreiden.
BIANCA
Kapster

Mijn naam is Bianca.
Ik ben begonnen in 2002 als leerling kapster en inmiddels al 18 jaar werkzaam op de vestiging in Nijkerk.
Ik geef de klant graag een blij en tevreden gevoel als ze naar huis gaan en daar word ik zelf dan ook heel blij van.
Ik ben aanwezig op dinsdag woensdag vrijdag en zaterdag, al deze dagen in de vestiging van Nijkerk.

EVELIEN
Kapster

Hallo, mijn naam is Evelien.
Ik ben op donderdag tussen half 1 en half 6 en vrijdag de hele dag aanwezig in de salon in Nijkerk om een mooi verzorgd kapsel voor u te maken. Bent u nieuwsgierig naar mij geworden, maak dan een afspraak. Dan zien we elkaar in de salon.

Boek nu online een afspraak!
This is default text for notification bar